O companie hunedoreană, SC Eurostat Vest, este singurul distribuitor din România a hranei Premium Redwitch UK, dedicată câinilor de companie. Aceasta are ca adresabilitate orice rasă, asigurând un aport energetic şi caloric adecvate inclusiv campionilor.

„Hrana Premium Redwitch UK este produsă de către una din cele mai renumite canise din Marea Britanie. E o hrană alternativă, cu un nivel de proteină şi grăsimi uşor mai slab, menţinând în acelaşi timp toţi câinii utilitari şi sportivi în cea mai bună formă. Puiul este un favorit natural şi această formulă ajută la producerea unor dinţi sănătoşi, piele şi blană sănătoase, fiind în acelaşi timp ideal pentru câini hiperactivi, unde este necesar un nivel mai redus de energie, ajutându-i să acţioneze într-un ritm mai lent. În funcţie de preferinţele şi vârsta câinelui, se poate opta pentru hrana completă pentru adulţi (cu somon şi orez sau cu miel şi orez ori completă cu pui) sau juniori. Am decis să asigurăm un astfel de serviciu, şi anume distribuţia unei hrane de top, tocmai pentru că venind în contact cu o serie de iubitori de câini, dar şi cu personal calificat în materie de competiţii de profil, am ajuns la concluzia că lipsea acest segment ce presupune sută la sută calitate. Hrana este folosită de marii crescători, ceea ce pentru mine reprezintă o garanţie, din start. Să nu uităm compoziţia, asta făcând diferenţa faţă de restul”, arată Robert Spitzel, administratorul firmei Eurostat Vest, cea care distribuie hrana pentru câini Premium Redwitch UK în România.
Cei interesaţi de mai multe detalii pot accesa pagina de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Redwitch.Romania/, pot scrie e-mail pe adresa redwitch.ro@gmail.com sau pot suna la numărul de telefon 0721/650.783.

Magdalena Serban – Mesagerul Hunedorean, 24.11.2015